söndag, januari 11, 2009

12?

den här dagen har jag tillbringat med julia , vi har fotat både inomhus och utomhus. lekt lite med photoshop och skrattat åt ingenting. 12 (<-- det är mitt/min ord/siffra som jag säger när jag inte har ngt bra att säga.) höhö. bilder från dagen kommer senare ;)

jag är glad..

för att jag har fått photoshop idag !
och benjamin "hackade sig in" på min dator. okej , nej det gjorde han inte . han kom inte på min dator genom msn :S. som ni kanske ser så är det en ny.. bild .. ööh där uppe . den är gjord på photoshop ! yäy !egentligen borde jag sova.. tycker ni att jag ska det ? jag menar jag börjar ju skolan i övermorgon och behöver vända tbx dygnet men det är ändå lixom 2 dagar ( 1dag) okej , nu blev jag förvirrad. snåla inte på kommentarerna och tilltyckandet. om ni vill kan jag också ha en "frågestund" som alla "stora" bloggare har. haha vad lyckat det skulle bli , höhö. men ni som vill det kan kommentera och fråga helt enkelt. fast en frågestund kanske man inte behöver. ni kan ju fråga vad ni vill, när ni vill och jag älskar och svara på frågor, om det inte blir för privat.
men skriv gärna om vad ni tyckte om den nya designen ( färgen , taha). juste idag har jag satt på "stop n grow" på mina naglar. fyfan vilken smak, förut kunde jag iaf vänja mig vid smaken. men vet ni? det har redan gått frammgångar (säger man så ?), jag har inte bitit på hela dagen. under "stop n grow"en har jag nagelförstärkare. inte för att ni verkar så intresserade av .. allt det här men jag måste skriva av mig. och förlåt för ett halvlångt inlägg, ska aldrig hända igen, eller ? jajaj, nu ska ööh..leka med photoshop! =) love you guys!