måndag, januari 12, 2009

time to school

jahapp då är det måndag och första skoldagen efter jullovet. den här dagen bjöd på teknik med sunshine. efter skolan åkte jag och julia hem till zid. på bussen skrattade vi ganska(höhö) mycket och plötsligt börja busschauffören snacka i mickrofonen. och sa : hörde ni vad jag sa ? hallå!
vi fattade absolut ingenting. men vi trodde att det va oss han snackade med och att han tyckte att vi skrattade för mycket och för högt. men så va det inte. haha, han snackade med några andra tjejer längre bak . haha. oj juste, jag och julia "försökte" ta en fotboll från roman. vi lyckades ju såklart men efter ett tag fick han tag på den igen och då fick jag ch julia samma tanke och skylle sparka på bollen från olika håll(:S) fast just då drog han bort bollen och vi sparkade på varandra . hahahah. mycket skratt har det varit idag. oj juste på bussen snackade vi om ett gammalt minne. då skulle julia säga "smoothie/milkshake" men kom inte på vad hon skulle säga och sa "shakespers" haha. mycket, mycket skratt, men det tillhör min natur. nu ropar (busvisslar) pappa ner mig, så jag måste gå. skriver troligen i morgon. eller , jag gör det , jag lovar . även fast ni inte verkar bry er.men det är roligt och jag behöver skriva-av mig !
kyyyyyysssssar !

förevigt

här har ni bilderna från igår. de är redigerade i photoshop. min favorit är de två första. nee jag gillar alla lika mkt ! nu är jag med julia och jag tror att vi ska äta mellis snart . och gå ut med hunden måste vi ju också. TJING!