söndag, februari 15, 2009

- utvalda bilder från romme . för större bilder; klicka -

pelle gick på toa på bussen. efter en stund kom han ut och sa : "var spolar man?!"haha

efter ett tag åkte vi till toppstugan (tror att den hette det) och tog en varm choklad och kladdkaka med grädde b-e-a-utiful.

vi fotade lite där.

jag och norah åkte tillsammans i den långsammaste liften och fick därmed tid att fota.

och här är vi i 6mannaliften.

det är lite irriterande att man måste in och ändra storleken på alla bilder innan man lägger in de, annars tar det år! och därför blir det inte så många... jag hade inte med mig systemkameran. kändes inte som om jag skulle orka hålla reda på den. så jag tog med familjens digitalkamera som man kunde ha fickan. som visserligen laddade ur direkt pga att den hade vanliga batterier.
det här är en av de bästa och minnesvärda dagarna i mitt liv.

tävling?

vad tycker ni? ska jag ha en tävling om finaste alla hjärtansdag bilden? om ni är intresserade -skriv så fixar jag en. copyright på idén !

all for love

min alla hjärtans dag bestod av träning- sista friskis&svettis tränignen. efter det envisades mamma om att åka lite skidor med mig. vi åkte till hammarbybacken. där träffade jag axel, hans lillebrorsa och hans lillebrorsas kompis. så jag dissade mamma åkte med dem istället. efter 2 timmar va vi tvugna att åka hem. mamma och pappa skulle in till stan på nån restaurang och jag skulle till alva.
hos alva bakade vi "b-e-a-utiful" pizzor, tittade på melodifestivalen, pratade om motsatta könet och tittade på "bruce den allsmäktige". det här va min alla hjärtans dag. hur var din ?

jag kom hem från alva idag vid 12-tiden . vid 14 skulle en AFS-volontär komma och intervjua oss och se om vi kunde bli en värdfamilj åt en utbytesstudent. vi blir nog godkända. och nu sitter jag här. jag och alv glömde att fota igår, så det blev inte så.. men här har ni nåt att läsa iaf. puss, Nausikaa/Sofia