söndag, januari 25, 2009

en bild säger mer än tuden ord.


jag städade mitt badrumsskåp.
här nedanför har ni min mysoutfit, helröd -.-

storebror Erik kommer hem idag. äter middag som är lika med nån citronfisk med oss. eeuuw!
BTW, visst är låten nedan grym! vad tycker ni?










tänkte välja ut en "dagens låt" .. men jag kunde inte välja .. så här har ni dagens låtar.

judgement

ja då va det ett omdömme om dagmatten. jag kändeigen barnen från min gamla skola. men i helhet va allt bra. förutom att de har en katt, kanin och marsvin. ser hur zid klarar det. han ska dit i morgon.

jag har försökt att plugga nu i 2 timmar men min hjärna vill inte vara med. så jag tar en paus från allt läsandet, höhö. I engelskan läser vi en bok som heter "The boy in the striped pyjamas" . det är typ när det är andra världskriget. den är varken lättförstålig eller svårförstålig, alltså helt okej. vi ska ha läst till sidan 39 till onsdag och jag är nu på 21.. får ta tag i det senare. just nu är jag allmänt tråkig & osocial. jag har spanska- och teknikläxa också. tekniken kan jag nog. men spanskan som vi fick för en vecka sen ..kan jag också, strålande. höhö, nej jag kan den inte -.-
kanske skulle börjat med den när vi fick den. låter det som en bra idé?
för att muntraupp mig kan ni väl alltid kommentera, säga något roligt eller berätta om din dag. och glöm inte att berätta vad jag kan göra bättre med bloggen.
tjong!

nightflash

bion igår va bra, vi fick dock dåliga platser - rad 1 stolar 1,2,3. yey! men man glömde att vi satt där.. typ så det gick bra ändå. på natten vid 01.30+ fotade jag lite. sen fick jag inte fota mer . mamma kom upp och sa till mig. jag bjuder på lite bilder från natten..



det här är bara 3 av kanske.. 300 :)
idag vid 13 ska hela familjen och hälsa på zid´s dagmatte för 3 dagar. jag skriver ett omdömme om henne sen ;)

BENJAMIN! - när kmr du hem ?