tisdag, februari 17, 2009

I belive

jag kände mig väldigt instängd så jag tog en liten promenad ner till parken och fotade lite. vissa bilder blev bättre än andra, här är ett litet smakprov. det va jättefint väder ute .
jag har fastnat för makrofotografering och motljus!









vad tycker ni ? jag är jättenöjd med vissa. de är inte ett dugg redigerade förutom att jag har förminskat storleken.

det är copyright på alla bilder, fråga om du vill ha en, lär dig acceptera ett nej

mitt liv som hund..

ska min första bok heta. nej, jag vet faktiskt inte om jag ens ska skriva en bok, haha. men om hade jag tänkt att den skulle heta "mitt liv som hund" och ska handla om livet ur hundens perspektiv, där medkommer lite humor också. okej, det kanske va en dålig idé, ska nog lägga ner den.

jahapp, men idag är jag iaf sjuk, ont i halsen och helt enkelt sjuk.mamma hämtar ska hämta mitt nya pass idag. jag börjar sakna mitt långa röda hår fast samtidigt ångrar jag inte att jag klippte och färgade det - enligt mig då, men inte ur föräldrarna minas perspektiv. jag använder mycket ord som jag inte riktigt vet vad de betyder just perspektiv kan väl liksom betyda ganska mycket. nu ska jag slå upp det i en ordbok... på internet .
om du tittar här ser det ut som det betyder solnedgång...ööh?
om du tittar här ser det ut som om det har nåt att göra med konst. fast några synonymer är : utsikt , avstånd, synvinkel och framtidsutsikt , det stämmer nog lite mer (från mitt perspektiv).okej jag kan medkänna att jag är varken bra på att slå upp ord (på nätet) eller att bara shoffslain ord som jag tror passar i en mening. men det kan ju låta bra när man säger det ; "-livet ur hundens perspektiv." fast jag tycker iaf att det låter bra.

här har ni nog det mest ointressanta/intressanta inlägget i bloggvärlden. som sagt , jag är sjuk ( ta meningen som du vill ut och in, in och ut, bokstavligt eller inte bokstavligt.)